Escapes die
jou laten groeien

Verandering komt wanneer je er plaats voor maakt

We hebben de neiging om ons leven vol te proppen met sociale verplichtingen, een drukke job, hobbies van de kinderen waarvoor we moeten rondrijden en ondertussen tikt de klok en verliezen we meer en meer de voeling met onszelf.

 

Heb je nood om die voeling terug te vinden of gewoon even de tijd te nemen om over alles na te denken? Dan is een escape perfect voor je. Kies voor rust of uitdaging, verdieping of puur genieten. Als het jou maar helpt om even los te komen van jouw dagelijkse sleur. Durf voor jezelf te zorgen en durf te dromen van hoe jouw leven er zou kunnen uitzien.

Verlaat de dagelijkse sleur en keer terug tot jezelf

Bij ons draait het allemaal om jouw verlangen naar meer – meer verbinding met de natuur, meer persoonlijke groei, meer avontuur zonder adrenalinekick, meer vertraging in je leven. Onze escapes zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen, ongeacht of je op zoek bent naar mindfulness, het doorbreken van je comfortzone, of gewoon een week offline wilt gaan en de wildernis wilt omarmen.

Ontdek onze belevenissen

BEGELEIDE
ESCAPES

Geen zin m er alleen op uit te trekken?Ga dan mee op één (of meerdere 😉 ) van onze begeleide avonturen. Deze microavonturen hebben als doel jou weg te nemen uit de dagelijkse sleur en tot rust te brengen. Weg uit de ratrace met Tamarin!

PRE MADE
ESCAPES

Ontdek onvergetelijke escapes met ons handige roadbook. Met zorg uitgewerkte avonturen die je gemakkelijk kan boeken. Kies de escape die voldoet aan jouw noden en in slechts 30 minuten heb je alles geboekt, en heb je een gedetailleerde reisplanning.

OP MAAT GEMAAKTE ESCAPES

Een op maat gemaakte escape die volledig voldoet aan jouw wensen. Geniet van een vaste prijs zonder verrassingen onderweg. Een persoonlijke aanpak met oog voor jouw noden.

ONZE BOUWSTENEN

Onvergetelijke avonturen

In ons aanbod zitten activiteiten die zowel innerlijke rust als challenge bieden. 

 Onze passie zit voornamelijk in hiking & packrafting, maar wordt aangevuld met andere avonturen zoals bvb wild swimming.

Vertraging & verdieping

In een wereld waarin alles snel moet gaan, bied ik jou een plaats waar het gewoon genieten is in het nu.

Geen race, jouw eigen tempo en genieten van het traject dat je doorleeft.

Authentieke
connectie

Jouw traject is heel persoonlijk en connectie is belangrijk.

Bij de begeleiding kan je op een persoonlijke en enthousiaste aanpak rekenen. De activiteiten zijn ook steeds in kleine groep.

Persoonlijke ervaring & expertise

Je kan niet alleen rekenen op mijn ervaring in het packraften en hiken, maar ook die vanuit mijn persoonlijk pad naar mijn authentieke zelf. 

Ik ben geen therapeut, maar ben met plezier jouw persoonlijke mascotte en inspirator.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER TAMARIN

INSPIRATIE