Begeleide escapes

(aka microadventures)

Activiteiten

Wildernis verbinding weekend

13 - 15 juni 2025 | Ardennen | Verbinding met jezelf en de natuur
2025

Packraft initiatie dagen (Gent & Ardennen)

Verschillende data | Avontuurlijk onthaasten op het water.

kalender

15/06/2024
 85,00

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER TAMARIN

Tamarin
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Mark RoggemanMark Roggeman
19:35 14 Apr 24
Topactiviteit! Onthaasten op z´n best. Mooie wandeling en nog mooier zicht van op het water. Carolien legt alles perfect uit en geeft iedereen de tijd en de ruimte om de tocht op eigen tempo te beleven.
dirk dextersdirk dexters
19:31 20 Feb 24
Het was een zeer leuke ervaring om in de winterperiode met een packraft op de Ourthe rond te dobberen. De enthousiaste begeleiding van Carolien was top! Ik heb veel bijgeleerd om in de toekomst zelf eens op pad te gaan met een packraft. Het was zeker de moeite!
Tom B.Tom B.
07:09 20 Feb 24
Heel leuke ervaring gehad met Tamarin in de Ardennen. Het packraften is sowieso een erg leuke activiteit, maar Carolien van Tamarin doet er met haar enthousiasme nog een schepje bovenop. Een aanrader!
Karly MichelsKarly Michels
18:10 26 Sep 23
Professionele organisatie en oprecht enthousiaste reisleidster. De wandeling + packraft waren een toffe ervaring. Blij dat ik deelgenomen heb.
Tini De LausnayTini De Lausnay
17:55 25 Sep 23
Uit nieuwsgierigheid heb ik me ingeschreven voor een dagje packraften in de Ardennen. Wat een unieke beleving, de combinatie wandelen en packraften lag me enorm, de kleine inspanning gaf me zo veel ontspanning en rust. Carolien geeft veel uitleg en steeds met heel veel enthousiasme en goesting. Een aanrader voor jong en oud!
Jurgen Van MuylderJurgen Van Muylder
20:07 10 Aug 23
Zalig genieten van tripje in Puyenbroeck. Zonnetje, fijne groep, mooie natuur, wilde bramen langs het water, picknicken in de raft en super goede begeleiding 🙂
js_loader

Microadventures op maat

Heb je een eigen groepje of je wil een op maat gemaakt avontuur? Neem dan even contact met me op om alles te overlopen. Samen maken we er een mooie ervaring van!

Enkele voorbeelden waarom mensen er eentje boeken:

  • De data die online staan passen niet voor jou/jullie
  • Je zit in een organisatie die een unieke belevenis wil organiseren voor een kleinere groep
  • Je wil graag een microavontuur dat afgestemd is op een bepaald topic (mindfulness tijdens het wandelen, stiltewandeling, zelfliefde verhogen, mediteren in een packraft, …)
  • Je wil graag een één op één microavontuur
  • ..

Maatwerk

Maak een afspraak om de details te bespreken en een offerte te krijgen