ONVERGETELIJKE reizen IN EEN HANDIGE ROADBOOK

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN EEN ROADBOOK?

VOLLEDIG UITGEWERKTE REISROUTE IN EEN HANDIGE PDF

JOUW INVESTERING: 49 EUR

KLIK, BOEK EN VERTREK OP JOUW REISBELEVENIS

HERKEN JIJ JEZELF IN EEN VAN DEZE STATEMENTS? DAN IS ONS ROADBOOK IETS VOOR JOU!

Inclusief:

WAAROM ZOU JE EEN ROADBOOK AANSCHAFFEN?

HOE HET IN ZIJN WERK GAAT

Stap 1: Kies de reis die bij je past

Zodra de betaling is afgerond, ontvang je direct toegang tot het complete roadbook en alle waardevolle bonussen. Je kunt meteen beginnen met het verkennen van de gedetailleerde routes, handige tips en aanvullende informatie die je zullen helpen bij het plannen van jouw avontuur. Dit omvat onder andere extra gidsen, exclusieve aanbevelingen en aanvullende hulpbronnen die je reiservaring nog completer maken. Kortom, meteen na je betaling staat alles klaar om jouw reis onvergetelijk te maken!

Stap 2: Boek jouw reis

Neem het roadbook mee op jouw reis, met een volledige dagelijkse planning en uitgebreide uitleg. Daarnaast ontvang je een handige plannings tool, die je stap voor stap door het proces leidt zodat je jouw reis in slechts 30 minuten kunt plannen. Neem voor vertrek even de tijd om de nuttige tips en tricks door te nemen, samen met de handige checklist en paklijst om ervoor te zorgen dat je niets vergeet.

Stap 3: Laat het avontuur beginnen

Neem het roadbook als handige PDF op je telefoon mee, inclusief alle links naar wandelingen en routebeschrijvingen. Als je de voorkeur geeft aan een gedrukte versie, is dat uiteraard ook mogelijk. Jouw reis altijd binnen handbereik. Bon voyage!

DE ROADBOOKS

14 daagse avontuurlijke roadtrip
Schotland

Hiken, raften, fietsen en scenic drives in alle highlights die Schotland te bieden heeft.

14 daagse roadtrip
Mystiek Zuidwest Engeland

Imponerende kliffen, hikes, nationale parken en mystiek in onder andere Glastonbury zijn nog maar een kleine greep van wat dit roadbook te bieden heeft.
Nieuw

GEMAAKT DOOR EEN EXPERT MET LIEFDE VOOR NATUUR EN AVONTUUR

Frequently Asked Questions

VOOR WIE ZIJN DE ROADBOOKS?
De roadbooks zijn ideaal voor mensen die weg willen uit de dagelijkse sleur, geen tijd hebben om zelf een reis in elkaar te steken of niet weten hoe eraan te beginnen. Ze willen een unieke reis met de nodige flexibiliteit en vrijheid om er nog een eigen draai aan te geven.

WAT IS HET TERUGBETALINGSBELEID?
Vanwege de digitale aard van dit product zijn alle verkopen definitief en kunnen ze niet worden terugbetaald. Neem contact op via carolien@tamarin.be als je vragen hebt over de inhoud van dit ebook.

ZIJN DE ACTIVITEITEN GESCHIKT VOOR MIJ?
Absoluut! Jij hebt de volledige controle. Je bepaalt zelf welke activiteiten je wilt ondernemen en welke niet. Bovendien bied ik op verschillende dagen ook alternatieven, zodat je zelf kunt kiezen welke moeilijkheidsgraad het beste bij jou past. Het is jouw reis en jij bepaalt hoe je ervan wilt genieten!

WAT ALS IK NOG VRAGEN HEB?
Als je nog vragen hebt of iets niet helemaal duidelijk is, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar carolien@tamarin.be. We staan klaar om je te helpen en eventuele onduidelijkheden op te helderen. Wil je graag een meer gepersonaliseerd roadbook? Dat is absoluut mogelijk, neem gewoon contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER TAMARIN

REISADVIES

Je hebt zelf een route in gedachten, maar hebt graag input van een expert? Neem gerust contact met me op. Samen zorgen we voor jouw onvergetelijke reis.
Prijs: 90 euro (1,5u)

MAATWERK

Je zou graag een retraite, expeditie of groei reis op maat hebben? Dan help ik daar graag mee. Samen overlopen we wat je uit de reis wil halen en welke belevenissen daar best bij passen.

INSPIRATIE