TAMARIN = CAROLIEN

Inspirator en enthousiasteling in hart en nieren.

DE ONTDEKKING NAAR MIJN INNERLIJKE AVONTURIER KON BEGINNEN

Ik was 35 jaar toen mijn relatie na 10 jaar op een vrij traumatische manier stuk liep. Hoewel het een absoluut dieptepunt in mijn leven was, was het eveneens het startschot van mijn transformatieproces. 

Doorheen de jaren was ik mijn eigen identiteit volledig kwijtgeraakt, moest ik nu een trauma zien te verwerken en zat ik in mijn carrière op een punt waarbij ik dacht: ‘Is dit het nu?’ Volledig verloren en met een immense nood mezelf terug te ontdekken, ging ik de uitdaging aan. 

Vier jaar ben ik bij een psycholoog gegaan die me immens geholpen heeft om het trauma te verwerken en me verschillende tools geleerd heeft om ook mijn emoties onder ogen te komen. Mindfulness was daar een van. 

Eens ik mijn ongeduld wat kon temperen, kwam ik in een mindset terecht waarbij ik vol nieuwsgierigheid op ontdekking begon te gaan. Ik gaf me over aan het leven en vertrouwde op het proces. 

En dat is ook exact wat ik gedaan heb. Ik zei ja tegen het leven, was meer impulsief, ben meer beginnen reizen, ik ben beginnen hiken, packraften en stond open voor wat het leven me nog te bieden had en wat het me zou leren. 

Ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Wat ik merkte is dat ik gewoon gelukkiger in het leven begon te staan en meer connectie met mezelf begon te vinden. Mijn zelfvertrouwen groeide en ik had gewoon zin in het leven. En wonder boven wonder, ik ontdekte ook weer wie ik was. Ik leerde mezelf te aanvaarden voor wie ik was en begon het leven te leiden dat me voldoening gaf.

And guess what? Dat is exact wat ik voor jou wil doen!

Packrafting trip

WIE IS CAROLIEN?

Random stuff

Skills in een notedop

Ervaring

  • Meer dan 15 jaar actief in HR waarbij ik gewerkt heb als recruiter, HR business partner, HR verantwoordelijke en uiteindelijk ook als recruitment manager waarbij ik mensen aanstuurde
  • Sinds 2017 de stap gezet om op zelfstandige basis HR projecten te doen en ook kort als coach gewerkt.
  • 2022 was het jaar dat ik de sprong maakte naar het ondernemerschap en Tamarin heb opgericht

Opleidingen

  • Uiteraard de gebruikelijke HR trainingen rond people management en team dynamieken
  • Coaching essentials (2017)
  • Packraft essential course in Wales (2022)
  • Mountain Leader Training in Wales (2023)
  • Packraft expedition course in Schotland (2023)
  • Packraft White Water fundamentals in Wales (2024)

En ja, talloze boeken rond persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, packraften, hiken en noem maar op 🙂

Waarom is tamarin ontstaan?

Rondreis Costa Rica - Reisroutes en Tips - Tamarin

Ik wil actief bijdragen aan een meer positieve wereld en volgens mij kan ik dat het beste door mensen zichzelf weer te helpen ontdekken. 

Door hen het pad te helpen bewandelen waarbij ze zichzelf hebben teruggevonden en een leven kunnen leiden dat hen voldoening geeft. Hen de tools meegeven om veerkracht op te bouwen voor de momenten dat het wat moeilijker gaat.

En ik geloof erin dat de kracht van de natuur daar een heel belangrijke rol in speelt.

INSPIRATIE