natuur coaching

HERKEN JIJ JEZELF IN EEN VAN DEZE STATEMENTS?

Het is jouw basisrecht volledig jezelf te kunnen zijn

Authentiek leven is een reis van volledige omarming van jezelf – van elk aspect: het goede, het minder goede en zelfs het ronduit uitdagende. Het is een serieuze tocht die begint met zelfliefde en onthaasting en zal leiden tot innerlijke rust en een gevoel van voldaan zijn.

Vaak vullen we onze dagen zo vol dat we geen tijd nemen om te reflecteren op wat er werkelijk binnenin ons leeft. We weten vaak wel wie we zijn en wat we willen, maar soms durven we niet echt in de spiegel te kijken. Misschien denken we niet te verdienen wat het leven te bieden heeft, of misschien schrikt de confrontatie met de beslissingen die we moeten nemen ons af.

Ik bied jou de kans om de reis naar zelfliefde te beginnen en te onthaasten. Om voorzichtig de weg in te slaan naar jouw authentieke droomleven. Samen planten we een zaadje, in de hoop dat het zal uitgroeien tot een prachtige oase waar jouw authentieke zelf tot bloei kan komen.

Jezelf graag leren zien en respecteren

Samen bewandelen we de weg waarbij jouw zelfliefde en eigenwaarde zal groeien. Het resultaat? Je zal grenzen kunnen stellen en geloven dat je het leven dat je wenst ook verdient.

Traject naar een vrij en authentiek leven

Dit programma is een compleet traject naar authentiek leven. Tijdens het eerste gesprek maken we een scan van waar je nu staat en waar we naartoe gaan werken. Daarna gaan we aan de slag om het ook effectief te realiseren. Het is het volledige traject naar jouw droomleven en authentieke vrijheid. En wie wil nu niet vrij leven? Hoe dat er voor jou ook mag uitzien.

Leren vertragen en onthaasten

We worden veelal geleefd en daardoor missen we veel in het leven. Het houdt ons ook tegen om ruimte te creëren om te veranderen wat nodig is of te ontdekken wat we dan wel willen van het leven.
Samen bouwen we aan momenten in jouw leven om te onthaasten.
Of liever eerst een gratis online kennismakingsgesprek? Klik hier

Praktisch

Per sessie
Natuurcoaching

120 90 min
  • Het eerste gesprek is een grondige intake die doorgaat in Waasmunster
  • Voorbereiding op elke vervolgsessie
  • Maken van jouw persoonlijk groeitraject waarbij we zowel interactieve sessies hebben, als huiswerk dat ik jou meegeef
  • De vervolgsessies gaan buiten door, dicht bij de natuur en kan wandelen, packraften, mediteren of iets anders inhouden
  • De natuurcoachings gaan door in of dicht bij Waasmunster. Kan ook uitzonderlijk online als het nodig is.

Testimonials

Je haalt ‘the Kate Bush’ bij mij naar boven! Tamarin persoonlijke TOP-advies op maat, inspirerende verhalen, magische beelden en boordevol avontuurlijke spots. P.S. We Running Up That Hill😍
Dominik M.
Grenzen verleggen