Wildernis verbinding weekend

vrijdagavond 24 mei – zondagmiddag 26 mei | Bohan | €270,- per persoon

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN dit weekend?

Tijdens dit onvergetelijke weekend zullen we je meenemen op een comfortabele reis, net buiten je comfort zone, en beleef je een mini avontuur in de Belgische natuur. Leer hoe je gemakkelijk vuur kunt maken zonder lucifers of aanstekers zodat je altijd en overal je zelf warm kunt houden. Ontdek de vreugde van het koken in de buitenlucht, boven en in een knetterend kampvuur, met heerlijke recepten waarna je nooit meer honger hoeft te hebben wanneer je in de natuur bent.

Laat je tussen het packraften door, meevoeren door de rustgevende kracht van de natuur terwijl we ons in de schemering terugtrekken in het stille bos en de mogelijkheid hebben om misschien zelfs wilde dieren te zien en te horen.

Het wordt een weekend vol uitdagingen, ontspanning en verbinding met jezelf, gelijkgestemden en de prachtige omgeving om ons heen. Doe mee en verleg je grenzen terwijl je geniet van de magie van het buiten zijn! We gaan voor genieten, niet voor prestatie.

praktische informatie

het programma

Jullie zijn van harte welkom om vanaf 19u30 aan te sluiten bij ons knusse kampvuur, waar een verrukkelijke soep staat te pruttelen. Neem rustig de tijd om je spullen in de tent te leggen en te ontspannen. Deze avond nemen we de gelegenheid om elkaar te leren kennen en de intentie voor het weekend te zetten.

Na een verkwikkend ontbijt beginnen we de dag met een authentieke packraft trip, precies zoals het hoort te zijn. We maken een wandeling door het prachtige bos, waarbij we onderweg alle benodigde materialen verzamelen om bij terugkomst vuur te leren maken. Dan peddelen we rustig terug op de Semois, met als doel te genieten van de natuurlijke pracht en iets nieuws te leren, zonder enige haast of prestatiedruk. Bij terugkomst kunnen we ontspannen bij een warme kop thee of koffie, bereid op het vuur dat Klaus ons zal leren maken. We bereiden samen een heerlijke maaltijd op ons zelf gemaakt kampvuur. Klaus zal ons daar met plezier in begeleiden. De avond sluiten we af met een individueel stiltemoment in het bos. 

Het einde van ons prachtige weekend nadert. De ochtend biedt ruimte voor jouw persoonlijke behoeften. Misschien wil je mediteren langs de kabbelende Semois, de stilte van het bos opzoeken, deelnemen aan een wandeling, of misschien geef je er de voorkeur aan jouw ervaringen neer te pennen in een dagboek? Alles is mogelijk. Na een laatste verkwikkende lunch, die tevens dient als evaluatiemoment van het weekend waarbij we jou uitnodigen om, indien je dat wenst, jouw inzichten met ons te delen, is het tijd om afscheid te nemen en het leven weer vol nieuwe energie en voldoening tegemoet te treden.

ACTIVITEITSGRAAD

ME TIME

COMFORT

VOLDOENING

HERKEN JIJ JEZELF IN EEN VAN DEZE STATEMENTS? DAN IS DIT WEEKEND IETS VOOR JOU!

Prijs per persoon

270
  • INBEGREPEN
  • Tent, slaapzak en slaapmatje
  • Alle maaltijden (2* ontbijt, 2* lunch en 2* avondeten)
  • Water, koffie en thee
  • Packraft materiaal (boot, reddingvest, peddels, rugzak)
  • Materiaal om vuur te maken
  • Packing list
  • Twee enthousiaste begeleiders (en experten 😉 )

MEET THE TEAM

Carolien

Carolien heeft Tamarin opgericht met als missie mensen terug te brengen naar hun kern en van daaruit gelukkig en met voldoening te leven. Ze doet dit door avontuur, mindfulness en uiteraard de kracht van de natuur.

Klaus

Klaus, eigenaar van Villmark Adventures en ervaren bushcrafter.

Bij Villmark Adventures brengen we mensen weer in contact met de natuur en hun eigen natuurlijke instincten. De mens als deel van de natuur.

GEMAAKT DOOR EXPERTen MET LIEFDE VOOR NATUUR EN AVONTUUR

Frequently Asked Questions

WAT MET DE SANITAIRE VOORZIENINGEN?
Er staat ook een campervan op het terrein. De campervan is uitgerust met een draagbaar toilet en geeft jou alle pivacy die je nodig hebt. Er is ook een wastafel en een buitendouche die voorzien is van warm water. 

WAT IS JULLIE ANNULATIEBELEID?
Indien de activiteit geannuleerd wordt door Tamarin, wordt het volledige bedrag aan jou terugbetaald.

Indien je zelf annuleert, gelden volgende regels:

  • Annulatie tot 10 dagen voor de start van het weekend: administratiekost van 25 euro. De rest wordt terugbetaald
  • Bij annulatie tot minder dan 10 dagen voor de activiteit is de volledige deelnameprijs verschuldigd, tenzij je een vervanging hebt.

HOE FIT MOET IK ZIJN VOOR DE PACKRAFT TRIP?
We gaan op een rustig tempo enkele kilometers wandelen. Het aantal hoogtemeters blijft beperkt.Een goede basisconditie is wel nodig. 

Voor het peddelen is niet veel fysieke conditie vereist. Het water stroomt, dus veel kracht dien je niet te zetten op de peddel. 

Sowieso gaan we voor genieten en niet voor prestatiedruk.

Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op.

WAT ALS IK NOG VRAGEN HEB?
Als je nog vragen hebt of iets niet helemaal duidelijk is, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar carolien@tamarin.be. We staan klaar om je te helpen en eventuele onduidelijkheden op te helderen. Wil je graag een meer gepersonaliseerd roadbook? Dat is absoluut mogelijk, neem gewoon contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER TAMARIN

Tamarin
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Mark RoggemanMark Roggeman
19:35 14 Apr 24
Topactiviteit! Onthaasten op z´n best. Mooie wandeling en nog mooier zicht van op het water. Carolien legt alles perfect uit en geeft iedereen de tijd en de ruimte om de tocht op eigen tempo te beleven.
dirk dextersdirk dexters
19:31 20 Feb 24
Het was een zeer leuke ervaring om in de winterperiode met een packraft op de Ourthe rond te dobberen. De enthousiaste begeleiding van Carolien was top! Ik heb veel bijgeleerd om in de toekomst zelf eens op pad te gaan met een packraft. Het was zeker de moeite!
Tom B.Tom B.
07:09 20 Feb 24
Heel leuke ervaring gehad met Tamarin in de Ardennen. Het packraften is sowieso een erg leuke activiteit, maar Carolien van Tamarin doet er met haar enthousiasme nog een schepje bovenop. Een aanrader!
Karly MichelsKarly Michels
18:10 26 Sep 23
Professionele organisatie en oprecht enthousiaste reisleidster. De wandeling + packraft waren een toffe ervaring. Blij dat ik deelgenomen heb.
Tini De LausnayTini De Lausnay
17:55 25 Sep 23
Uit nieuwsgierigheid heb ik me ingeschreven voor een dagje packraften in de Ardennen. Wat een unieke beleving, de combinatie wandelen en packraften lag me enorm, de kleine inspanning gaf me zo veel ontspanning en rust. Carolien geeft veel uitleg en steeds met heel veel enthousiasme en goesting. Een aanrader voor jong en oud!
Jurgen Van MuylderJurgen Van Muylder
20:07 10 Aug 23
Zalig genieten van tripje in Puyenbroeck. Zonnetje, fijne groep, mooie natuur, wilde bramen langs het water, picknicken in de raft en super goede begeleiding 🙂
js_loader

INSPIRATIE