14 dagen natuur en avontuur in Schotland

Deze reisroute laat jou enkele van de meest adembenemende regio’s van Schotland ontdekken: het Cairngorms National Park, het Isle of Skye en Glen Coe. Verken bergen, bossen, rivieren en ongerepte natuur op diverse manieren en geniet volop van deze prachtige omgeving.

 De route omvat diverse wandelingen (met verschillende moeilijkheidsgraden), twee e-bike dagen, raften en als hoogtepunt: de beklimming van Schotland’s hoogste berg, Ben Nevis (ja, jij kunt het!).

Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en sightseeing. Drie panoramische autoritten en historische bezienswaardigheden in Edinburgh en Stirling zorgen voor de perfecte mix van avontuur, ontdekking en ontspanning.

Wat je mag verwachten van het roadbook

Jouw reis gepland in 30 minuten

VOLLEDIG UITGEWERKTE REISROUTE IN EEN HANDIGE PDF

KLIK, BOEK EN VERTREK OP JOUW DROOMREIS

JOUW INVESTERING: 49 EUR

HET REISPROGRAMMA

Wat ontvang je na aankoop?

Zodra je betaling is afgerond, ontvang je een waardevolle e-mail bomvol reisgeheimen: een onmisbaar roadbook, een inspirerend planningbook met insider tips en regionale informatie, en zelfs een handige to-do-lijst en paklijst. Alles wat je nodig hebt om jouw avontuur perfect te plannen en voor te bereiden!

Bonuses Included:

YOUR INVESTMENT: 85 euro

Frequently Asked Questions

ZIJN DE ACTIVITEITEN GESCHIKT VOOR MIJ?
Absoluut! Jij hebt de volledige controle. Je bepaalt zelf welke activiteiten je wilt ondernemen en welke niet. Bovendien bied ik op verschillende dagen ook alternatieven, zodat je zelf kunt kiezen welke moeilijkheidsgraad het beste bij jou past. Het is jouw reis en jij bepaalt hoe je ervan wilt genieten!

WAT ALS IK NOG VRAGEN HEB?
Als je nog vragen hebt of iets niet helemaal duidelijk is, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar carolien@tamarin.be. We staan klaar om je te helpen en eventuele onduidelijkheden op te helderen. Wil je graag een meer gepersonaliseerd roadbook? Dat is absoluut mogelijk, neem gewoon contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

VOOR WIE ZIJN DE ROADBOOKS?
De roadbooks zijn ideaal voor mensen die weg willen uit de dagelijkse sleur, geen tijd hebben om zelf een reis in elkaar te steken of niet weten hoe eraan te beginnen. Ze willen een unieke reis met de nodige flexibiliteit en vrijheid om er nog een eigen draai aan te geven.

WAT IS HET TERUGBETALINGSBELEID?
Vanwege de digitale aard van dit product zijn alle verkopen definitief en kunnen ze niet worden terugbetaald. Neem contact op via carolien@tamarin.be als je vragen hebt over de inhoud van dit ebook.

Vraag hier jouw gratis brochure aan

En kom alles te weten over de 14 daagse roadtrip naar Schotland
Download de brochure