Zelf op pad

JOUW OUTDOOR REIS GEBOEKT IN 30 MINUTEN

Je bent op zoek naar een reis die eens iets anders mag zijn, maar weet niet goed hoe je er zelf aan moet beginnen? Of je hebt er de tijd niet voor? De roadbooks bieden de perfecte oplossing voor jou.

Een roadbook bevat de reisroute, detailbeschrijving per dag, activiteiten, praktische informatie, een packing list en uiteraard ook alle linken die je nodig hebt om de reis te boeken (ja, ook telkens drie suggesties qua verblijfplaats). Je kan dus letterlijk jouw reis op 30 minuten boeken, op een moment dat voor jou het beste past.

De roadbooks zorgen ervoor dat je niet zelf uren opzoekingswerk hebt over wat de meest optimale route is, wat de moeite is om te zien of waar te verblijven. Je hoeft geen dagen te wachten op een voorstel. Het gaat heel simpel. Je kiest het roadbook dat bij jou past, je betaalt en kan het direct downloaden. 

En het leukste is, eens gekocht, blijft de route voor jou beschikbaar. Kreeg je niet genoeg van je reis, kan je een paar jaar later gewoon nog eens gaan en misschien eens een andere hike of accommodatie testen.

De voordelen van een roadbook

Vraag hier jouw gratis brochure aan

En kom alles te weten over de 14 daagse roadtrip naar Schotland

DE ROADBOOKS

14 daagse avontuurlijke roadtr

Waardering 0 uit 5
(0)

 65,00 140,00

TRAVEL CONSULTING

Je hebt zelf een route in gedachten, maar hebt graag input van een expert? Neem gerust contact met me op. Samen zorgen we voor jouw onvergetelijke reis.

Prijs: 60 EURO per uur

Maatwerk

Graag iets volledig op maat uitgewerkt? I'm in! De prijs is inclusief de online versie van jouw persoonlijk roadbook.

Prijs: 1 week: 450 EURO | 2 weken: 550 EURO (Papieren versie van jouw roadbook op luxepapier: 100 EURO)

DE BESTEMMINGEN

VERENIGD KONINKRIJK

Het Verenigd Koninkrijk barst van de outdoor avonturen. Er is zoveel diversiteit dat iedereen hier zijn hart kan ophalen. 

Schotland

Het ruige landschap van Schotland is er eentje die je met verstomming doet slagen. Cairngorms nationaal park waar je prachtige hikes kan doen, kan kajakken of packraften op de Spey rivier of één van de talloze whisky distillerijen bezoeken. Het welbekende Isle of Skye doet je op een andere planeet wanen. The Quiraing, Old Man of Storr en the Fairy Pools zijn maar enkele van de highlights op Schotland’s grootste eiland. Dan hebben we het nog niet gehad over de talloze andere eilanden die je kan bezoeken, Glen Coe en Loch Lomond. Je ziet het, voldoende te ontdekken in het meest noordelijke deel van het Verenigd Koninkrijk.

Engeland

Een verrassend deel van het Verenigd Koninkrijk door de diversiteit in dit land. In het Lake District, zoals de naam doet vermoeden, heb je tal van prachtige meren omringd door ‘fells’ (aka bergen) wat zorgt voor prachtige uitzichten zonder dat je daar altijd veel inspanning voor moet doen. Meer in het zuiden van Engeland tref je een milder landschap en prachtige kliffen zoals Beachy Head. Dit zijn nog maar enkele van de mogelijkheden in Engeland. Er zijn nog tal van andere nationale parken, zoals Dartmoor, Peak District en Exmoor. Natuur is niet het enige wat je hier zal vinden. Het land ademt geschiedenis en dat vind je onder andere terug in de vele kastelen en ruïnes.

Wales

Snowdonia Nationaal Park en Brecon Beacons zijn onwaarschijnlijk de eerste dingen waaraan je denkt bij Wales. Het zijn dan ook prachtige gebieden om te ontdekken. Zo kan je bijvoorbeeld vanuit Betws-y-coed Snowdon gaan beklimmen, prachtige watervallen gaan bezichtigen of gaan packraften op de rivier Dee. Wist je dat de SAS traint in de Brecon Beacons? Met een beetje geluk kom je hen op één van jouw hikes tegen.

IERLAND

Ierland staat voornamelijk gekend voor zijn groene landschappen en wordt niet voor niks ‘het smaragden eiland’ genoemd. Denk maar aan de talloze groene heuvels en het typische Ierse groene klavertje. De kustlijn wordt gekenmerkt door prachtige stranden en overweldigende kliffen. Het blijft iets uniek om te zien.

Dit eiland is doordrongen van magie en mystiek. Overal zie je kleine hints en verwijzingen naar legendes en mythische figuren. Ierland heeft dus heel wat in petto voor degenen die natuur met innerlijke verdieping willen combineren.

Maar dat is niet het enige! Er is zoveel te ontdekken. Wat dacht je van eens te gaan surfen? Of één van de vele heuvels/bergen te beklimmen? Misschien eens kajakken en dat afwisselen met een bezoek aan een kasteel of stad? Of ‘the gap of Dunloe’ fietsen op de Ring of Kerry?
Dit alles maakt dat er absoluut geen gebrek aan afwisseling is wanneer je een rondreis plant in Ierland.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER TAMARIN

INSPIRATIE