Persoonlijke begeleiding

Samen gaan we voor jouw vrijheid en groei

HERKEN JIJ JEZELF IN EEN VAN DEZE STATEMENTS? DAN IS EEN PERSOONLIJK TRAJECT IETS VOOR JOU!

Of liever eerst een gratis online kennismakingsgesprek? Klik hier

de inspiratie sessies

Leren vertragen en onthaasten

We worden veelal geleefd en daardoor missen we veel in het leven. Het houdt ons ook tegen om ruimte te creëren om te veranderen wat nodig is of te ontdekken wat we dan wel willen van het leven.
Samen bouwen we aan momenten in jouw leven om te onthaasten.

Samen werken aan een growth mindset

Om jouw droomleven te kunnen waarmaken is een juiste mindset nodig. Heb je nog beperkende overtuigingen? Geloof je dat je het kan? Zie je enkel problemen? Ik challenge jou om te evolueren naar een can do houding, naar een growth mindset om jouw droom te realiseren.

Ontdekken wat dat nieuwe leven kan zijn

Je bent zoekende. Je zoekt voldoening, je weet dat er iets moet veranderen in je leven, maar je kan er niet je vinger opleggen. Ik help jou te finetunen wat je mist en hoe je dit in jouw leven kan integreren..

Jezelf graag leren zien en respecteren

Samen bewandelen we de weg waarbij jouw zelfliefde en eigenwaarde zal groeien. Het resultaat? Je zal grenzen kunnen stellen en geloven dat je het leven dat je wenst ook verdient.

Traject naar een vrij en authentiek leven

Dit programma is een compleet traject naar authentiek leven. Tijdens het eerste gesprek maken we een scan van waar je nu staat en waar we naartoe gaan werken. Daarna gaan we aan de slag om het ook effectief te realiseren.
Zijn er nog mentale, emotionele aspecten die we moeten bekijken, alvorens we jouw authentieke zelf kunnen in kaart brengen? Wat moet nog gebeuren om effectief de stappen naar jouw nieuwe leven te zetten?
Het is het volledige traject naar jouw droomleven en authentieke vrijheid. En wie wil nu niet vrij leven? Hoe dat er voor jou ook mag uitzien.
Of liever eerst een gratis online kennismakingsgesprek? Klik hier

Hoe gaat het in zijn werk?

Praktisch

Na onze intake, waarbij we je behoeften in kaart brengen en ik je beter leer kennen, stel ik een op maat gemaakt plan voor je op.

De Tamarin benadering voor groei naar vrijheid en authenticiteit omvat vertraging, avontuur en ontdekking. Natuur en spiritualiteit spelen hierbij een centrale rol. In het vervolgtraject zullen, afhankelijk van jouw vraag en nood, deze elementen dus geïntegreerd worden.

Dit betekent dat een vervolggesprek bijvoorbeeld kan plaatsvinden in een packraft of tijdens een inspirerende hike.

Wees voorbereid om verwonderd te worden.

Eerste gesprek

120 90 min
  • Voorbereiding van ons gesprek
  • Grondige intake
  • Maken van jouw persoonlijk groeitraject
  • Locatie: Waasmunster of online

Vervolgtraject

Offerte op maat
  • 1 op 1 sessies
  • Huiswerk op maat van jouw traject
  • Sessies kunnen hiken, packraften, mediteren, ...inhouden
  • Locatie: Waasmunster of online

Testimonials

Je haalt ‘the Kate Bush’ bij mij naar boven! Tamarin persoonlijke TOP-advies op maat, inspirerende verhalen, magische beelden en boordevol avontuurlijke spots. P.S. We Running Up That Hill😍
Dominik M.
Grenzen verleggen